Tussen de Bruggen

Inloggen klantenportaal

Klanten over ons

Monolab

logo-monolabTussen de Bruggen is inmiddels het derde kantoor dat onze boekhouding bijhoudt, de aangiften doet en noodzakelijke adviezen geeft. Niet eerder is dat op zo'n professionele en hartelijke manier aangepakt. Ik hoop nog lang van hun diensten gebruik te maken.

Viteko

logo-viteko-hoverIn 2010 zijn wij eens gaan praten met Tussen de Bruggen, omdat we ons niet meer thuis voelden bij ons toenmalige administratiekantoor. Door het steeds weer afstoten van taken en dan weer fuseren van ons oude administratiekantoor, werden wij alleen nog maar als vage klant gezien en niet meer als mens.

Een verademing dat Tussen de Bruggen wel begrijpt dat bij ons de mensen het verschil maken. Als je weet dat de boekhouding en salarissen goed geregeld zijn en dat veranderingen voor je worden gesignaleerd, dan geeft je dat als bedrijf rust al is het werk soms nog zo hectisch.

Dat is bij Tussen de Bruggen in goede handen.

Lees meer...

Besicom

besicom Irene de Crom heeft mij als starter met een flinke dosis geduld en humor de basis beginselen van de bedrijfsadministratie uitgelegd. Door haar rustige en duidelijke benadering kreeg ik vrijwel meteen vertrouwen in dit administratie kantoor en in mijn mogelijkheden om succesvol te ondernemen.

Vanaf 2010 maak ik gebruik van de diensten van Administratiekantoor Tussen de Bruggen. Zij hebben mij geholpen met zowel mijn privé- als zakelijke financiële administratie.

Lees meer...

Ron Meijer Marine Services

logo-ronmeijer-hover

Wij , Ron Meijer Marine Services BV , zijn circa 6 jaar geleden in contact gekomen met Tussen de Bruggen. Dit naar aanleiding van het oprichten van ons bedrijf . Tussen de Bruggen heeft ons in vele opzichten geadviseerd en ondersteund bij de oprichting van het bedrijf. Verder is de gehele administratie in zeer goede en betrouwbare handen gekomen van Tussen de Bruggen , tot onze volle tevredenheid. Inmiddels doen wij deels de administratie zelf in ons bedrijf , maar wel met begeleiding en Controle van Tussen de Bruggen. Onze ervaring met TDB is positief , en een absolute meerwaarde voor onze bedrijfsvoering.