Tussen de Bruggen

Inloggen klantenportaal

Besicom

besicom Irene de Crom heeft mij als starter met een flinke dosis geduld en humor de basis beginselen van de bedrijfsadministratie uitgelegd. Door haar rustige en duidelijke benadering kreeg ik vrijwel meteen vertrouwen in dit administratie kantoor en in mijn mogelijkheden om succesvol te ondernemen.

Vanaf 2010 maak ik gebruik van de diensten van Administratiekantoor Tussen de Bruggen. Zij hebben mij geholpen met zowel mijn privé- als zakelijke financiële administratie.

Alles is door het team van Tussen de Bruggen nauwkeurig bijgehouden. Zodoende hebben zij werk uit handen genomen waardoor ik me volledig kon concentreren op het werk dat ik moest doen.

Er is in de tijd dat ik gebruik maak van de diensten van Tussen de Bruggen geen stuk te laat of op een foutieve wijze ingediend. Ze staan altijd klaar voor vragen en heel belangrijk, ze komen ook met oplossingen. Zij hebben mij goed kunnen adviseren over ingewikkelde aftrekposten en andere zaken.

Tussen de Bruggen staat in mijn ogen voor eerlijk, integer en prettig om mee samen te werken en ik kan Tussen de Bruggen met 100% zekerheid aanbevelen!