Tussen de Bruggen

Inloggen klantenportaal

Over Tussen de Bruggen

Administratiekantoor 'Tussen de Bruggen' aan de Maaskade te Rotterdam heeft haar naam ontleend aan de unieke ligging tussen de Willems- en Erasmusbrug en de Koninginnebrug.

 

Tussen de Bruggen B.V. is een dienstverlenend kantoor wat is uitgebouwd tot acht werknemers waarvan er vier in de wieg hebben gestaan van Tussen de Bruggen. Doordat een aantal personeelsleden al sinds het begin in dienst is, is een bijzonder hecht team ontstaan, waarbij het krediet en respect voor elkaar en naar de opdrachtgevers hoog in het vaandel staat.

Dienstverlening met de welbekende Rotterdamse harde werkers mentaliteit staat bij 'Tussen de Bruggen' hoog in het vaandel. Dit heeft ervoor gezorgd dat naast elektrotechnisch installateurs er een diversiteit aan bedrijven gebruik maakt van de diensten van 'Tussen de Bruggen'. Het klantenbestand is dan ook zéér divers en bestaat uit eenmanszaken, BV's, stichtingen, personal holdings en beheer- en beleggingsmaatschappijen.

Tussen de Bruggen heeft haar workflow volledig geautomatiseerd, met als gevolg dat de werkprocessen zo efficiënt mogelijk zijn. Zodoende is er dan ook ruim tijd beschikbaar voor het geven van zakelijk en financieel advies. Het geeft het personeel van Tussen de Bruggen voldoening om met alle cursussen van dien op de hoogte te blijven van de wetgeving en deze zo goed mogelijk toe te passen bij de opdrachtgevers. Zij vinden het leuk om ondernemers bij te staan en mee te denken in hun bedrijf.